Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

22. SREČANJE VETERANOV

Objavljeno: 27.10.2018 18:17

27.10.2018 je bilo v Hajdošah (Gasilski dom Hajdoše) 22. srečanje gasilskih veteranov Območne gasilske zveze Ptuj

Po uvodnih besedah napovedovalke Tatjane Mohorko, so sledili pozdravi gostov. Srečanja so se zraven 170 veterank in veteranov iz 22. gasilskih društev še udeležili: Članu Upravnega odbora in predsednik regijskega sveta Podravske regije Janez Liponik, član Upravnega odbora Gasilske zveze Slovenije in predsednik sveta veteranov Jože Smole, predsednik Območne gasilske zveze Ptuj Marjan Meglič, Podpredsednik Območne gasilske zveze Ptuj Uroš Matjašič, član Upravnega odbora Območne gasilske zveze Ptuj, odgovoren za veterane Dušan Ber, poveljnik GPO Ptuj Branko Lah in še nekaj članov UO OGZ Ptuj. Prisoten pa je bil tudi župan občine Hajdina mag. Stanislav Glažar.

Še preden so sledili nagovori omenjenih, je zapel MPZ PGD Hajdoše dve pesmi, je predsednik PGD Hajdoše Davorin Vidovič orisal pot in delo društva. V kulturnem programu je še sodelovala OŠ Hajdina in mladi Frajtonarji.

Govorniki so v svojih nagovorih izrekali zahvalo veteranom, ki imajo največ zaslug za razvoj in napredek gasilstva. Jože Smole se je še posebej zahvalil OGZ, ki lepo skrbi za starejše gasilce in jih tradicionalno enkrat na leto povabi na srečanje, kar ni slučaj po celi Sloveniji.

Po vsem povedanem je sledilo družabno srečanje.

Fotogalerija



Zadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si