Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Tradicionalni pohod članic OGZ Ptuj

Objavljeno: 26.10.2019 10:21

Komisija za delo s članicami je skupaj s PGD Zavrč pripravila pohod po haloških gričih.
V soboto 26.10. 2019 ob 13.30 uri smo se zbrale pri gasilskem domu v Zavrču članice iz naslednjih društev: PGD Podvinci, Ptuj, Kicar, Sp. Velovlek, Markovci, Stojnci, Bukovci, Zabovci in domačinke iz Zavrča.

Za 45 članic je bil organiziran lep popoldan, ki se je pričel z nagovorom vodje članic PGD Zavrč Mance Kokot, podžupana občine Zavrč Dušana Rojko, ki nam je namenil nekaj lepih besed. Z prijetno popotnico smo se odpravile na nekaj kilometrski pohod po občini Zavrč. Pohod je potekal po gozdu in med čudovitimi vinogradi, ki so obarvani v lepe jesenske barve. Imele smo čudovito vreme in smo bile dobro razpoložene. Na Švabovem smo imele krajši postanek nato smo se odpravile k Janku Fišingerju, ki nas je pogostil na njegovem vikendu.
Zelo smo bile vesele in se mu iz srca zahvaljujemo. Nato nas je pot vodila do Sonje Forstnarič, kjer smo bile ponovno dobro sprejete in so nas prav tako pogostili. Hvala za dobrote.

Ko smo se vrnile v gasilski dom nas je nagovoril poveljnik PGD Zavrč Damjan Brlek in strokovni delavec Janez Liponik. V imenu komisije za delo s članicami sem se članicam zahvalila, da so si vzele čas in preživele lep popoldan. Zahvaljujem se PGD Zavrč za dobro izvedbo pohoda, pripravo hrane, ter prijetnega druženja.

Želimo si, da se takšnih srečanj udeležujemo v čim večjem številu.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si