Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Vsakoletno po novoletno srečanje mentorjev mladine

Objavljeno: 03.01.2020 11:33

3. januarja letos so se ponovno srečali mentorji mladine na vsakoletnem po novoletnem srečanju. Predsednik komisije za delo z mladino in član Upravnega odbora OGZ Ptuj, Janko Fišinger je seznanil prisotne z analizo dogodkov v letu 2019.

V nadaljevanju je predstavil smernice dela z mladino, ki so jih sprejeli na lanskoletnem državnem posvetu mentorjev v Zrečah in posvetu mentorjev regije na Treh kraljih. Mentorji so bili tudi seznanjeni z novostmi pri mladinskem kvizu. Ob zahvali mentorjem za opravljeno delo, jih je pozval k še bolj angažiranemu delu v letu 2020.

Kot gostje iz drugih GZ so bili še prisotni predstavniki GZ Gorišnica, ki so v lanskem letu sodelovali z našo GZ na mladinskem kvizu, ki je bil na Ptuju, 24.2.2019. Predstavnik komisije za delo z mladino pri regijskem svetu Podravske regije je bil Matjaž Klasinc, namestnik predsednice komisije Lavre Slatenšek. Slednji je v imenu komisije čestital mentorjem za opravljeno delo.

Srečanju so se pridružili še podpoveljnik GZS Zvonko Glažar, predsednik regijskega sveta Janez Liponik, predsednik OGZ Ptuj, Marjan Meglič in poveljnik GPO Ptuj, Branko Lah. Vsi omenjeni so s svojo prisotnostjo in nagovori poudarili, kako pomembno je delo mentorjev z mladimi v gasilstvu.

Na koncu uradnega dela, je prisotne še nagovoril predsednik PGD Stojnci Dejan Zemljarič. Zahvalil se je za zaupanje vodstvu zveze in mentorjem, da lahko gostijo vsako letno srečanje prav v Stojncih in jih povabil, da še ostanejo nekaj časa na prijetnem druženju.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si