Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Sprejem na MO Ptuj za Branka Laha

Objavljeno: 06.10.2021 18:35

6.10.2021 je županja Mestne občine Ptuj g. Nuška Gajšek pripravila sprejem za Branka Laha, dobitnika nagrade GZS Kipca gasilca.

Prav tako je Mestna občina Ptuj prepoznala Brankov prispevek, v 27 letni gasilski karieri, ki ga je posvetil zaščiti in reševanju. Ob tej priliki mu je županja podelila »Pečat mesta Ptuja z likom Sv. Jurija.

Na svečanost so bila povabljena vsa vodstva PGD iz Gasilskega poveljstva Mestne občine Ptuj in Območna gasilska zveza Ptuj.

O Brankovih vrlinah in dosežkih je najprej spregovorila županja, nato pa se je Branku Lahu v imenu gasilske organizacije zahvali Janez Liponik, član Upravnega odbora Gasilske zveze Slovenije in predsednik regijskega sveta Podravske regije.

Prireditev je bila obogatena s kulturnim programom. Na koncu se je Branko Lah zahvalil vsem, ki so ga spremljali čez to bogato gasilsko kariero. Bil je sektorski poveljnik, poveljnik gasilskega poveljstva MO Ptuj in nazadnje namestnik poveljnika zveze. Seveda pa to ni vse čemu Branko Lah posveča svoj dragoceni čas.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si