Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Podpis aneksov k opravljanju javne gasilske službe za leto 2023

Objavljeno: 17.03.2023 15:30

17.3.2023 smo organizirali v Gasilskem domu Ptuj skupni podpis pogodb in aneksov k pogodbi o opravljanju javne gasilske službe.
Podpisane so bile tripartitne pogodbe med Območno gasilsko zvezo Ptuj, prostovoljnimi gasilskimi društvi in občinami iz katerih prihajajo društva, ki sestavljajo OGZ Ptuj. S podpisom pogodbe občine zagotavljajo sredstva za delovanje društev in zveze.

Od županov je bila prisotna samo županja MO Ptuj gospa Nuška Gajšek.
Prisotne je najprej nagovoril predsednik OGZ Ptuj Edvard Pušnik. V nadaljnje je besedo prevzel tajnik zveze Anton Kuhar – Bombek, ki je vse prisotne pozdravil v imenu Območne gasilske zveze Ptuj, v nadaljevanju je k besedi povabil še Županjo MO Ptuj Nuško Gajšek, ki je vse prisotne pozdravila v svojem imenu.
Po uvodnih besedah se je pričel podpis. Najprej je bila podpisana pogodba med MO Ptuj in OGZ Ptuj, v nadaljnje so bile podpisane pogodbe med društvi iz GPO Ptuj, OGZ Ptuj in MO Ptuj.
Sledil je podpis pogodb med društvi iz občin Hajdina, Markovci, Cirkulane in Zavrč ter OGZ Ptuj. Župani teh občin bodo zaradi svoje zadržanosti pogodbe podpisali kasneje.
Po podpisu pogodb je sledilo družabno srečanje.

FOTO: Marko Vindiš

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1A
2250 Ptuj

GSM: 051 254 947 - Anton Kuhar Bombek

gz@ogz-ptuj.si