Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Posvet za članice v Podravski regiji

Objavljeno: 27.11.2016 10:53

V okviru letnega programa Komisije za delo s članicami Podravske regije smo v torek 15. novembra 2016 ob 17.00 uri v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Ptuj, organizirali naš tradicionalni posvetu, ki ga pripravimo enkrat na leto. Posveta se je udeležilo okrog 180 članic iz naslednjih gasilskih zvez: Dornava, Videm, Gorišnica, Kidričevo, Destrnik, Majšperk, Ormož, Lenart, Slovenska Bistrica, Juršinci, Sveti Tomaž, Središče ob Dravi in Območne gasilske zveze Ptuj. Posveta se žal niso udeležile članice iz GZ Trnovska vas – Vitomarci.

Bile so pripravljene naslednje teme: Nasveti in izkušnje iz prve roke – predavala je Darja Rojec o bolezni raka na dojki in nam povedala zelo veliko svojih izkušenj in nasvetov za zdravo življenje.

Osebnost gasilca nam je predstavila predsednica Sveta članic GZS Vladka Bučevec, ter nam povedala nekaj novosti na področju izobraževanja in nas seznanila z delom članic in planom dela za leto 2017.

Nekaj lepih besed nam je namenil tudi predsednik sveta Podravske regije mag. Janez Merc.
Predstavitev projekta regijskih vadbenih poligonov na nivoju GZS nam je predstavil poveljnik Podravske regije Dušan Vižintin in nam povedal, da se je pričela gradnja poligona v Ormožu.

Po uradnem delu se je razvila razprava, ki se je navezovala na teme posveta. Članice so med seboj delile dobre ideje iz svojih društev in zvez.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si