Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Predsednice komisij za delo s članicami so bile v Izoli

Objavljeno: 09.12.2016 16:46

28. Posvet za predsednice komisij za članice - gasilke v gasilskih zvezah, ki je bil v Izoli 19. in 20. novembra 2016 v Hotelu Belvedere Izola.

Posveta so se udeležile članice iz naslednjih gasilskih zvez: Slovenska Bistrica, Juršinci, Videm, Kidričevo, Lenart, Ormož, Središče ob Dravi in Območne gasilske zveze Ptuj.
V soboto so bile pripravljene naslednje delavnice: vodenje mladine, vodenje IPS, stres in jaz in prva pomoč nekoliko drugače, obiranje oljk, ve sprašujete ter poveljnik GZS odgovarja. Bile so tudi delavnice v poklicni enoti Koper: vrvna tehnika (teorija in praksa) ali teorija potapljanja. Zvečer je bil pripravljen zanimiv večerni program. V nedeljo so bila predavanja: požar Kraški rob, nesreča na avtocesti Razdrto januar 2016, osebnost gasilca, medsebojni odnosi in komunikacija. Nato so bile pobude, vprašanja, analiza posveta ter zaključna beseda.
Posvet je bil dobro pripravljen in obiskan. Članice so med seboj izmenjale izkušnje in se pogovarjale o delu članic v posameznih regijah.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1A
2250 Ptuj

GSM: 051 254 947 - Anton Kuhar Bombek

gz@ogz-ptuj.si