Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

120 letnica revije Gasilec

Objavljeno: 28.11.2017 17:02

28.11.2017 smo se štirje člani Območne gasilske zveze Ptuj udeležili proslave ob 120 letnici izhajanja revije Gasilec. Proslava je bila v Jakličevem domu Dobrepolje

Po zaigrani himni orkestra slovenske vojske nam je spregovoril v.d. predsednik Gasilske zveze Slovenije tov. Janko Cerkvenik. Opisal je pomembne mejnike izhajanja revije in prizadevanja odgovornih urednikov, ki so si v najboljši moči prizadevali revijo približati članstvu in širši javnosti.

V kulturnem programu so sodelovali še OŠ Dobrepolje in MPZ PGD Dolenjske toplice. Nagovoril nas je tudi župan občine Videm-Dobrepolje, slavnostni govornik pa je bila ministrica za obrambo g. Andreja Katič. Na koncu sta v.d. predsednik GZS Janko Cerkvenik in Marko Pograjc podelila priložnostne plakete zaslužnim članom uredniškega odbora, dopisnikom in sponzorjem. Vsak udeleženec je prijel priložnostno priponko. Program med posameznimi točkami je povezovala Tatjana Mohorko in orkester slovenske vojske, ki je zaigral kar nekaj slovenskih zimzelenih melodij.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si