Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

Podelitev spričeval napredovanj

Objavljeno: 09.01.2018 16:25

9.1.2018 je Gasilska zveza Slovenije na Brdu pri Kranju organizirala podelitev gasilskih činov kandidatom, ki so v letu 2017 končali tečaje Gasilski častnik, Višji gasilski častni in Visoki gasilski častnik

Iz Podravske regije je bilo kar nekaj kandidatov. Iz naše gasilske zveze pa so bili napredovani Gasilski častniki: Marjan Satler in Denis Vajda iz PGD Ptuj, Kuhar – Bombek Toni iz PGD Spuhlja, Veis Marjan in Denis Lenarčič iz PGD Železničar. Višji gasilski častnik je postal Primož Korošak iz PGD Ptuj. Čin Visokega gasilskega častnika je dosegel Zvonko Glažar iz PGD Hajdoše in poveljnik OGZ Ptuj.

Vsem kandidatom, ki so bili v čine imenovani na podlagi opravljenih tečajev v letu 2017, sta na slovesnosti na Brdu čestitala Janko Cerkvenik, v. d. predsednika GZS in Franci Petek, poveljnik GZS ter vsem slovesno izročila tudi listine. Na prireditvi so bili prisotni tudi Darko Muhič, namestnik poveljnika Gasilske zveze Slovenije, Milan Antolin in Jože Derlink, podpredsednika Gasilske zveze Slovenije, Iztok Zajc, podpoveljnik Gasilske zveze Slovenije, Milan Dubravac, poveljnik Gorenjske regije ter podpredsednik CTIF, mag. Janez Merc, predsednik sveta Podravske regije, člani Komisije za izobraževanje in usposabljanje pri Gasilski zvezi Slovenije, več regijskih poveljnikov in predstavnikov gasilskih zvez ter drugi gostje. Čestitkam se pridružujemo tudi gasilci iz Območne gasilke zveze Ptuj.

Foto: Suzana Veber, Marja Satler in TM

Fotogalerija



Zadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si