Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

13. pohod članic Območne gasilke zveze Ptuj

Objavljeno: 03.11.2018 18:42

Komisija za delo z članicami je spet uspešno izvedla pohod , ki se je letos odvijal v občinskem poveljstvu Ptuj. Tako smo 3. 11. obiskale PGD Kicar. Tamkajšnje domače članice so z pomočjo domačih članov organizirale prelep popoldan. Pohoda se je udeležilo 76 članic iz občinskih poveljstev , ki so združena v OGZ Ptuj.

Pričele smo ob 13 uri , kjer je naš začetek bil pri gasilskem domu Kicar. Z prijetno popotnico smo se odpravile na nekaj kilometrski pohod po Kicarju. Domača članica Jožica , ki je bila nekako vodja pohoda nam je z pomočnico Nado , ki je precej vedela o domačem kraju pokazala kar nekaj znamenitosti tega kraja.

Na samem pohodu so nas pričakali domačini , ki so nam zaželeli prijetno dobrodošlico ter nam postregli z domačimi dobrotami. Zato v imenu komisije za delo z članicami iskrena hvala vsem.

Naš pohod je trajal dobri dve uri in pol , ko smo se naposled vse vesele , dobro razpoložene vrnile v gasilski dom, kjer smo na kratko strnile prijeten dan z besedami. Pripravili so nam kulturni program , ki sta ga predstavila najmlajša člana družine Vojsk. Gašper nam je odigral na harmoniko, Eva pa nam je zapela. Nagovoril in pozdravil nas je predsednik domačega društva tovariš Dušan Vojsk. V kratki besedi nam je predstavil zgodovino društva PGD Kicar ter nam izrazil dobrodošlico in prijeten popoldan. Med nas pa je prišel tudi naš strokovni delavec Janez Liponik , ki nam je prav tako zaželel lep popoldan in uspešno delovanje še naprej. Izrazil pa je tudi spoštovanje in veselje , da bo z nami preživel nekaj časa, saj je med nami prav lepo.

Gostitelj nam je pripravil zakusko in prijetno druženje , ki se je zavleklo v prijeten večer, ob tem pa so se porajale ideje za ponovno snidenje , ki bo naslednje leto prav tako v jesenskem času. Želimo si , da se takšnih srečanj udeležujemo še naprej v čim večjem številu.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si