Območna gasilska zveza Ptuj, OGZ Ptuj

24. redna Skupščina Območne gasilske zveze Ptuj

Objavljeno: 05.04.2019 20:07

5.4.2019 je Območna gasilska zveza Ptuj izvedla 24. redno Skupščino. Po kulturnem programu, ki so ga pripravili mladi gasilci glasbeniki, je sledilo izvolitev organov skupščine.

Nato so bila podana poročila (skupno organizacijsko-operativno poročilo), nadzornega odbora in verifikacijske komisije. Predsednik zveze, ki je podal izvleček organizacijsko-operativnega poročila je poudaril delo, ki je bilo opravljeno pri organizaciji XVII. kongresa GZS v mesecu maju 2018. Ob tej priložnosti se je tudi vsem zahvalil, ki so dodali svoj prispevek pri tem dogodku. Vsa poročila, vključno z finančnim in programom dela za leto 2019 so delegati prejeli v pisni obliki.

Skupščino je nagovorila nova županja MO Ptuj ga. Nuška Gajšek, ki je poudarila kako pomembno je delo gasilcev in se jim ob enem tudi zahvalila za dobro pripravljen in izveden kongres GZS. V imenu GZS je govoril predsednik regijskega sveta Mariborske regije tov. Slavko Kramberger, URSZR izpostavo na Ptuju pa je zastopal vodja izpostave g. Dragomir Murko. Iz VZ Varaždinske županije je bil prisoten podpredsednik Saša Lenček.

FotogalerijaZadnje fotografije

 

 

Kontakt

Območna gasilska zveza Ptuj
Natašina pot 1/A
2250 Ptuj

Tel: 02 780 10 10
GSM: 051 254 947

gz@ogz-ptuj.si